Gezocht

Heb je interesse om bij The New Choral Singers te komen zingen?

Wij zien je graag eens langs komen tijdens onze repetitie op donderdagavond. Je kunt dan kennismaken met onze dirigent, de sfeer proeven en al even meezingen. Als het van beide kanten klikt maken we een afspraak om een week later de auditie te houden.
Wij zijn op dit momentĀ op zoek naar 1 sopraan, 1 tenor en 3 bassen.

Het koor The New Choral Singers wil graag een behoorlijk niveau van zingen nastreven. Om goed beslagen ten ijs te komen tijdens repetities (en auditie) zorgen wij dat iedereen beschikt over oefenmateriaal van het hele repertoire. Daarmee besparen we veel repetitietijd omdat iedereen thuis al instudeert. Het is handig als je noten kan lezen maar niet strikt noodzakelijk. Wel fijn als je snapt hoe bladmuziek werkt. Tijdens het repeteren is iedereen buitengewoon gemotiveerd om het maximale uit het koor te halen. Daarbuiten is er genoeg ruimte voor gezelligheid, een concertbezoek of een drankje na de repetitie.

Hebben wij je met het bovenstaande nog enthousiaster gemaakt? Klik dan hier en mail om je aan te melden voor een repetitiebezoek. Daar vertellen je graag hoe wij verder te werk gaan.

Tot snel ziens!